Anna Lovdal

Jag är född och uppvuxen i Halmstad. Efter gymnasiet jobbade jag bl.a. på Kulturhuset i Halmstad, och arbetade då med en uppsättning av Trollkarlen från Oz i regi av Hatte Bärtilsson. Denna period fick mig att inse att jag verkligen ville jobba med kultur på något sätt. Jag gick två år på Högskolan i Halmstad, Kultur- och Kommunikationsprogrammet med filmvetenskap som huvudämne, men kände att jag borde ge sången och musiken en chans på riktigt. Gick ett år på Musiklinjen på Glimåkra Folkhögskola och efter det Musikhögskolan i Malmö.

Efter examen vid Musikhögskolan fick jag jobb som sångpedagog på Kulturskolan i Laholm, och flyttade då tillbaka till Halmstad. Jag arbetar nu som frilansande sångerska och artist samt som sångpedagog på Kulturskolan (www.kulturskolanilaholm.se) och Osbecksgymnasiet i Laholm och på Musikalprogrammet på Apelrydsskolan (www.apelryd.se) i Båstad.

2 svar till “Anna Lovdal”

  1. Johan Ingelmo februari 18, 2022 den 11:27 f m #

    Hej! Johan heter jag och har tagit mig på att jag ska sjunga en sång ihop med 2 kompisar som kompar. Jag är inte omusikalisk men har aldrig sjungit på riktigt liksom. Ger du privat lektioner? Vill göra vad jag kan för att detta ska bli så bra det går

    • AnnaLovdal Kultur&Design februari 21, 2022 den 8:55 e m #

      Hej! Just nu tar jag tyvärr inga sångelever. Hoppas du får tag på någon annan. 😊 Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: