Filminspelning!

1 Jul

Jag har nu haft en skön sovmorgon efter några dagars filminspelning på kvällar och nätter. Det rör sig om en filmatisering av Strindbergs Fröken Julie, som just nu spelas in på Skottorps Slott. I denna version är handlingen förlagd till 1920-talet, vilket passar mig alldeles utmärkt!

Jag spelar passande nog en sångerska som underhåller Julie och hennes vänner på en midsommarfest. Musiken till festscenen har jag tillsammans med fem musiker skrivit och spelat in på en dag! Förvånansvärt bra resultat med tanke på den korta tid vi hade på oss. Dagarna har varit fyllda av mycket trevliga människor, duktiga skådespelare och produktionsfolk samt en fantastisk miljö på Skottorps Slott.

Väntar med spänning på att se filmen på vita duken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: