Snart genrep…

27 Jul

Ja, ikväll är det genrep av Trollkarlen från Oz på Laxön. För att citera regissören är det med betoning på ”rep”. Det ska bli mycket spännande att se hur det går, eftersom vi hittills inte har haft ett enda helt genomdrag… Jag litar dock till att alla, både huvudrollsinnehavare och statister, kommer att göra sitt ytterst allra bästa! Det är ju faktiskt hela två dagar kvar till premiären, och på dessa dagar kan mycket hända.

Igår möttes för första gången kompositören Sven och sångpedagogen Anna (jag alltså). Efter enbart mail- och telefonkontakt fram och tillbaka sedan i april var det trevligt att äntligen ses på riktigt! För kompositörens del var det ju ett möte präglad av spänd förväntan inför att äntligen höra låtarna framföras på scen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: