Fröken Julie – uppdatering och insamling

18 Jan


Nu är långfilmen Fröken Julie, där jag medverkar som sångerska och kompositör, nästan klar. Du kan stödja filmen genom att följa denna länk och donera vad du känner för. Där finns även klipp från filmen.

http://www.indiegogo.com/Miss-Julie

Sommaren 2011 spelades långfilmen Fröken Julie in under sex veckor i Laholm/Halmstad. Nu pågår efterproduktionsarbetet och filmen kommer att bli klar senast till sommaren 2012. Då kommer den att visas på bio, DVD och eventuellt TV. Filmen är inspelad av inspelningspersonal från Halmstad samt från olika delar av Sverige. Regin står Mikael Berg från Stockholm för och producent är Mattias Dimfelt från Halmstad. Det medverkade även 150 statister och nästan alla var från Halmstad. Filmen har även fått ett stort genomslag i media och bloggar. Googla ”Fröken Julie blir långfilm” för mer information. Filmen utspelar sig i slutet av 20-talet.

Varför en insamling?

Filmen har fått ekonomiskt och annat stöd från distributörerna Noble Entertainment, Suntower Communication, Region Halland, Laholms Sparbank, Motorhalland, Salong Monique samt Blomsterdilligensen som gick till att spela in filmen i somras. Nu behövs nya vägar för att färdigställa filmen. Den här insamlingen görs för att kunna färdigställa filmen med din hjälp. Pengarna kommer att gå till kostnader som finns kvar från inspelningen samt nya utgifter som uppkommer under arbetets gång. Det kan vara bland annat kostnader rörande ekonomi, administration samt arbetet med filmen. Pengarna kommer inte att tas ut i form av lön eller slösas bort på något sätt. Pengarna kommer endast gå till kostnader för filmen.

Andra sätt att hjälpa till på

Andra sätt som du kan hjälpa till på

1. Dela vidare länken länken om insamlingen på din Facebooksida.

2. Gå med i facebookgruppen som ”Fröken Julie” och bjud in dina vänner.

http://www.facebook.com/#!/pages/Fr%C3%B6ken-Julie/160483167305076

3. Se till att filmen får mer publicitet. Prata om den, skriv i bloggar, på din Facebook-sida etc. Om du känner någon som arbetar med media kan du be dem att skriva om filmen.

4. Berätta för andra som inte är ute så mycket på nätet att insamlingen finns.

5. Var kreativ, tänk fritt tänk stort!

Vänliga Hälsningar

Produktionsteamet

Mattias Dimfelt, Producent

Mikael Berg, Regissör

Rasmus Tirzitis, Klippare/Regiassistent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: