En midsommarnattsdröm i Båstad

3 Mar

Apelrydsskolans musikaltreor sätter alltid upp sin slutproduktion när det börjar lida mot studenten. Årets avgångselever har valt att sätta upp en bearbetad version av William Shakespeare’s En midsommarnattsdröm. Deras version har fått namnet En dröm i Paris, eftersom handlingen är förlagd till 1920-talets Paris till skillnad från Shakespeare’s berättelse som utspelar sig i Grekland i en avlägsen dåtid.

Eleverna har fått olika uppgifter inför produktionen, exempelvis är eleverna själva koreografer, manusbearbetare, regissörer m.m. Tre av eleverna har fått rollen som kompositörer, och har med min hjälp skrivit musiken till föreställningen. Sportlovet tillbringade eleverna i musikgruppen i studion på Kulturskolan i Laholm för att tillsammans med musikern och teknikern Jon Brooks spela in bakgrunder till föreställningen. Resultatet blev mycket lyckat!

Detta bildspel kräver JavaScript.

För mer information om föreställningstider m.m. gå in på: http://www.facebook.com/pages/Apelrydsskolans-musikal-2012/284090858314580

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: