Blind Dejtz på Kulturhuset

21 Sep

Året är 1985 och dansbandet Blind Dejtz är på toppen av sin karriär. De är omåttligt populära! Samtidigt skakas Sverige av en rad seriemord på kända företagsledare och polisen står handfallen. När bandets skivbolagsdirektör sedan faller offer för samme mördare läggs bandet ner. Seriemördaren grips, erkänner och sätts bakom lås och bom. Åren går och tjugo år senare får Blind Dejtz plötsligt chansen att göra comeback under storslagna former. Men plötsligt tar det hela en ny vändning…

Hur var det egentligen med Det Femte Mordet?

Mer info finns på: http://wapnö.se/maessor-event/mord-paa-wapnoe/

Inför Mord på Wapnö har nu det fiktiva dansbandet Blind Dejtz spelat in en musikvideo/dokumentär på Kulturhuset i Halmstad. Konserten utspelar sig 1985, och det är bandets stora hit Kärleken är blind som spelas.

Onsdag och torsdag förmiddag tillbringades på Kulturskolan i Laholm för att tillsammans med Jon Brooks spela in musiken.

Bild

 

Bild

Foton: Patrik Ljungman patrikljungman.se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: