Kuliss Entertainment

4 Jan

En ny grupp för teater, musik, film, underhållning och kursverksamhet såg dagens ljus 2012-10-11. Gruppen bildades av elva medlemmar: Hans ”Hatte” Bärtilsson, Gun Bergström, Paulina J. Gustafsson, Anders Berggren, Anna Lovdal, Eva Öhlin, Kristian B. Kjellström, Hampus Anveden, Jesper Lundahl, Patrik Ljungman och Dior Högfeldt.

Kuliss Entertainments vision är att alltid, på ett positivt, kreativt, konstnärligt och socialt begåvat sätt, verka för att bjuda sin publik, sponsorer och sina medlemmar på en total upplevelse. Därtill ska Kuliss Entertainment företrädesvis tänka affärsmässigt på alla förekommande projekt, som drivs under föreningens flagg.

Kuliss EntertainmentFoto: Patrik Ljungman
 patrikljungman.se

Kuliss Entertainment ska verka för det kulturella i samhället och underhålla samt visa på ett nytänkande sätt för ett fortsatt främjande av den kulturella sfären, men även lyfta viktiga frågor för att mana till reflektion. Kuliss Entertainment har ett öppet och nytänkande arbetssätt och ska arbeta i nära relation med näringslivet för att knyta samman flera parter.

Vi kan idag stoltsera med att vi lyckats sammanföra en grupp av människor, som inte bara brinner för kulturen och har ett outtömligt engagemang, utan också förmågan och kunskapen som krävs för att gå hela vägen. Kuliss Entertainment vill producera kultur med kvalitet och innehåll, bygga relationer samt skapa samarbeten, samhällsnytta och tillit över alla gränser.

Oavsett om man arbetar som professionell eller amatör kommer vi att bjuda in till att medverka i föreningens olika uppdrag och produktioner. Därtill ska föreningen arbeta med utbildning och bedriva kursverksamhet samt olika arbetsforum, som i sin tur ska leda till nya aktiva medlemmar.

Läs mer på kulissentertainment.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: