Galapremiär av Fröken Julie i Laholm

7 Jul

Detta bildspel kräver JavaScript.

Den 5 juli 2013 var det så dags för långfilmsversionen av Fröken Julie att ha urpremiär på biograf Maxim i Laholm!

Kvällen inleddes med att skådespelare, regissör och producent anlände till Hästtorget i Laholm i 1920-talsbilar. Även chaufförerna var klädda i tidstypiska outfits. Därefter var det mingel på Gröna Hästen, där för övrigt Jon Brooks och jag underhöll med bl.a. jazzstandards och låtar från vårt Marilyn Monroe-projekt. När alla var färdigminglade var det dags att vandra in på biografen längs den klassiska premiärröda mattan!

Filmen innehåller många mycket vackra bilder och stämningsgivande musik. Det var väldigt spännande att äntligen få se resultatet! Självklart är jag, som de flesta andra, självkritisk, men faktum är att det är en fin film fylld med både spänning, drama och kärlek. Det finns många välbehövliga filmiska pauseringar, då åskådaren kan njuta av de vackra bilderna och bearbeta tankar och känslor hos karaktärerna, som till antalet är många fler än i Strindbergs originalmanus.

Efterfest följde därefter på restaurang Annabelle, som ligger vägg i vägg med biografen. Det var väldigt roligt att träffa cast och crew igen nästan exakt två år efter inspelningen av filmen!

Med förhoppning om att ses igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: