Bokbussen!

6 Aug

Det var många år sedan jag såg Bokbussen, men nu råkade jag på den av en händelse. Som en extra glad överraskning spelade den en liten jazzig melodi för att tala om för alla i närheten att den hade anlänt. Det blev ingen direkt anstormning, men några hågade boklånare trillade in från olika håll här på Rotorp. Trevligt att den fortfarande finns! Det blev en liten minnesresa tillbaka till tiden då Bokbussen kom till min låg- och mellanstadieskola, och man fick botanisera bland böckerna.

IMG_2371

http://www.halmstad.se/upplevagora/bibliotek/kontaktochoppettider/bokbussen.544.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: