Vi körar vidare!

24 Sep

Så har tredje veckofinalen av Körslaget avlöpt som planerat, och vi är vidare till nästa vecka, som planerat!

Förra veckas framförande av ABBA:s Mamma Mia mottogs med blandade känslor, på grund av kyssen mellan de två kvinnliga solisterna. Jag kan verkligen undra varför det är så viktigt för vissa människor att högljutt protestera mot att två människor visar värme och kärlek till varandra. I Team Rickard anser vi att det viktiga i världen är kärlek till alla människor oavsett kön. Tänk så annorlunda det skulle sett ut om vi hade varit mer öppna och kärleksfulla mot varandra och mot allt annat här på jorden.

Vecka tre var det dags för körledarnas solonummer, och Rickard hade valt Time to Say Goodbye. Alltså inte till Körslaget utan till det gamla och oönskade, så att vi kan gå mot en ny och bättre framtid. Inslaget filmades i ett digert kostymförråd, där vi skulle välja outfit till Rickard.

IMG_2505IMG_2508

 

 

Tack vare Rasmus har vi nu fina röda hoodies med logga egenhändigt designad av Rickard själv!

IMG_2502

 

Tidsfördriv kan behövas ibland när det ska filmas inslag…

IMG_2503

 

 

Efter lite övertalning lyckades Rickard övertala personalen på hotellet att vi skulle få tillgång till mjukglassmaskinen under fredagskvällen!

IMG_2509

 

Det blir mycket sminkande och fixande inför varje program. Även om vi får hjälp med smink och hår går det ibland snabbare och lättare att göra det själv…

 

IMG_2515

 

 

Trevligt umgänge med Team Rickard framför ny backdrop!IMG_2526

Till nästa vecka blir det kanske en aning läskigt! Förberedelserna är självklart i full gång! Måndagskvällen tillbringades tillsammans med Tv4:s filmteam på Galgberget och Västra Kyrkogården för att filma inslag till lördagens program. Vi hann även med lite rep av stämmor och koreografi och lite fika samt mycket skratt mellan varven. Vi kan utlova aningens mer koreografi än tidigare. I alla fall i det ena numret… Denna vecka blir det nämligen två låtar, varav den ena är ett eget val och den andra är vald av produktionsbolaget. Hallandsposten var också på besök under måndagens träff.

IMG_2539

 

En uppmaning till alla är att försöka se omvärlden lite ljusare och med lite mer öppet sinne. Uppskatta de vardagliga tingen. Kanske kan det till och med vara så att du mår lite bättre och känner dig lite lättare och lyckligare!

IMG_2531

http://instagram.com/teamrickard/

https://www.facebook.com/gaytenor

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: