Bronsplats för #teamrickard!

16 Okt

Så var tävlingsmomentet avslutat för #teamrickard i Körslaget 2013! Det blev i alla fall en tredjeplats, vilket hade varit helt ok. Om man bortser från vissa omständigheter… Jag anser att vi borde gått till final. Med detta sagt lämnar jag den bittra smaken bakom mig och går mot nya spännande mål!

Resan genom Körslaget har varit en fantastiskt fin erfarenhet! Det som är mest värt för mig är de 20 nya vänner och musiker jag lärt känna. Det har varit ett antal slitsamma, men roliga och givande veckor, och vi i #teamrickard har kommit varandra väldigt nära under denna period. Det värmer även med stort beröm och uppskattning från Carola och Körslagets produktionsteam!

20131016-112212.jpg

Jag vill även tacka Rickard Söderberg för att han valde att ta med just mig i sin kör den där augustidagen! Han är en fantastiskt karismatisk person med ett stort och varmt hjärta, och utan honom hade vi aldrig kommit såhär långt i tävlingen. Jag tror inte heller att våra framträdanden hade innehållit samma nerv som de gjort utan Rickard. Det är tack vare hans engagemang, entusiasm och styrka som #teamrickard låter så bra som vi gör och utstrålar så mycket på scen som vi faktiskt gör. Rickard har verkligen inspirerat mig under dessa veckor. Många av oss har stor musikalisk och scenisk erfarenhet sedan tidigare, men det handlar även om att skapa något konstnärligt och en homogen grupp samtidigt som var och en av oss får lysa. Det är en konst!

Vi vet inte än vad framtiden för sångarna i #teamrickard bär med sig, men jag är övertygad om att den blir ljus! Jag vet att vi har vunnit så mycket mer än finalen i Körslaget. Vi har förmedlat kärlek, glädje och budskap och detta ska vi ska vara otroligt stolta över. Vi har vuxit tillsammans genom denna erfarenhet och förblivit ärliga och sanna. Det starkaste ögonblicket för mig under lördagens semifinal var när vi i slutet sjunger You’re the Inspiration ur djupet av våra hjärtan och Rickard rusar och hämtar regnbågsflaggan! Jag känner en sådan stolthet och kärlek till hela #teamrickard, och jag är övertygad om att vi kommer göra stora saker tillsammans och fortsätta sprida kärlek genom musiken för att på vårt sätt försöka göra världen lite bättre!

20131016-110537.jpg

20131016-110528.jpg

Tack även Team Elisa som bjöd på korv och bröd i Töreboda mitt i natten på vägen hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: