Tack!

30 Maj

På genrepet dagen innan kändes det fortfarande ganska trevande och stapplande, men konserten med Rickard Söderberg och Team Rickard på Halmstad Teater gick som en dans! Det vittnar om en stor professionalism från alla inblandade artister. Det två timmar långa programmet innehöll en skön mix av gamla godingar från Körslaget och nya körstycken som We are the World, i vilken vi presenterade våra fem nya körsångare, men även ett antal soloframföranden och duetter och mindre grupper. Vi blandade vilt olika genrer och stilar, och bjöd på allt från HasseåTage-klassiker till glittrig disco och musikal.

Inte mod

Inte mod av HasseåTage – Foto: Paulina J Gustafsson

 

Äntligen fick vi också framföra Over the Rainbow, som vi skulle gjort i finalen i Körslaget om vi tagit oss dit! Med såpbubblor och regnbågsmönstrad kjol blev det en storslagen final på en mycket rolig och fantastiskt fin konsertkväll på Halmstad Teater!

Tack alla som kom och lyssnade och tack till Rickard och hela Team Rickard med både gamla och nya sångare! Tack för möjligheten att förmedla våra drömmar om en bättre och lyckligare värld! Jag hoppas att alla lämnade Halmstad Teater med hoppfullhet i stegen och ett leende på läpparna! I så fall är det i alla fall ett steg på vägen mot en lovande framtid fylld av kärlek och harmoni!

Over the Rainbow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: