Premiär på P4

24 Mar

22 mars hade P4 Radio Halland en dag ägnad åt halländska artister. Jag fick äran att bli en av dem. Mitt bidrag till dagen var radiopremiär av två egna låtar, My Masquerade och The Ghost Living in my Heart. 

Premiär var det också när det gäller konstellation av musiker. Jon Brooks, som jag tidigare spelat mycket med, var med på gitarr. Vi har bl.a. spelat programmen Marilyn Monroe Immortalized, ReBelle och Jazz på svenska. För att få lite extra krydda bjöd jag med Carl Persson på slagverk. Efter bara ett rep som hölls två dagar innan vårt liveradiogig lät det faktiskt mer än ok! Ibland fungerar det bara med en gång, vilket är en oerhört skön känsla!

Förhoppningsvis fortsätter samarbetet in i studion. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: