Julkonserter med Rickard Söderberg, Team Rickard och Carola

4 Jan

Den 16 och 17 december bjöd Rickard Söderberg och Team Rickard tillsammans med Carola in till fyra konserter i S:t Nikolai kyrka i Halmstad. Först släpptes biljetter till en konsert, vilka sålde slut på ca 30 min, och publikens intresse svalnade inte utan räckte till ytterligare tre konserter! Minst! Det blev fyra mycket lyckade konserter med beröm från många håll och kanter. Jag tycker Team Rickard ska vara mycket stolta över ett så lyckat resultat framförallt med tanke på få reptillfällen tillsammans med Carola, vilket sammanlagt inte blev mer än någon timme innan publikinsläpp under konsertdagarna. Mycket spännande och lärorikt, eftersom den ena konserten inte blev den andra lik, utan präglades av spontanitet och känsla!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: