Top 5 2013

15 Jan

New York
En rolig resa, där mina höjdpunkter var Swing Night at The Cotton Club och tunnelbanefärden genom den nedlagda City Hall-stationen. Tack än en gång till vårt generösa värdpar på West 75th St, ca 50 m från Central Park!

IMG_1784

 

Spöket på Heagård
Det var mycket jobb, men även en väldigt rolig och givande period. Vi byggde upp en teater på Heagård samtidigt som vi skrev, producerade och spelade en musikteaterföreställning. Tydligen var vi ändå tvungna att fortsätta våra liv, jobb och övriga åtaganden under tiden! Jag utvecklades både som kompositör, då jag skrev, spelade in och mixade all musik, men även som skådespelerska genom att jag fick möjligheten att spela en av huvudkaraktärerna.

Pigor på Heagård

 

Premiär av Fröken Julie
Så var det äntligen dags för galapremiären av långfilmen Fröken Julie, vilken spelades in sommaren 2011 i och kring Skottorps slott. I filmen medverkar jag som kompositör och sångerska. Det var väldigt roligt att få se resultatet!

Julie, Anna m syster

Foto: Eva Olsson Laholms Tidning

Körslaget (och det som hänt i förlängningen av Körslaget)

Körslaget och allt runtomkring detta var förstås en mycket spännande erfarenhet. Det jag först och främst tar med mig från upplevelsen är alla nya musikervänner jag fått! Självklart var det också trevligt att få möjlighet att sjunga (och faktiskt även dirigera några takter) för ca 1 miljon människor. I förlängningen blev det bland annat både gästartisteri i For Fox Sake på Fox and Anchor i Halmstad och fyra julkonserter med Carola.

IMG_2497

bild-10

 

I väntan på Tomten
Det känns enligt mig alltid lite extra roligt att uppträda på en riktig teater. Denna gång var det dags för julkabaré, i vilken jag sjöng, spelade vibrafon och kastruller, ledde kör och spelade teater.

I väntan

 

Med förhoppning om ett minst lika givande och roligt 2014!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: